

# California Department of Fish and Wildlife Office of Spill Prevention and Response

#### OIL SPILL TECHNICAL ADVISORY COMMITTEE



1700 K Street, Suite 250 Sacramento, California 95811 Telephone: (916) 445-9338

## **MEETING NOTICE**

**DATE:** Tuesday, May 21, 2019 **TIME:** 10:00 a.m. – 3:30 p.m.

**LOCATION:** San Francisco Estuary Institute

4911 Central Avenue

Richmond, CA

94804

These facilities are accessible to persons with disabilities. To request reasonable accommodation for a disability, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326 as soon as possible and no later than five (5) business days prior to the meeting.

For persons with a hearing or speech disability, please dial 711 and request to join the California Department of Fish and Wildlife Technical Advisory Committee meeting (888) 557-8511; Meeting Number: 371491.

If a request for an accommodation has been submitted but due to circumstances is no longer needed, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326.

For other information about this meeting, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326.

This notice and agenda can also be found at <a href="http://www.wildlife.ca.gov/OSPR/Public-Meetings/Technical-Advisory-Committee">http://www.wildlife.ca.gov/OSPR/Public-Meetings/Technical-Advisory-Committee</a>

# OIL SPILL PREVENTION AND RESPONSE TECHNICAL ADVISORY COMMITTEE (TAC)

http://www.dfg.ca.gov/ospr/tech\_advis\_comm.asp

Public comments will be accepted for each Agenda item. Five minutes are allowed per commenter per item.

Meeting of Tuesday, May 21, 2019 10:00 a.m. to 3:30 p.m.		San Francisco Estuary Institute 4911 Central Avenue Richmond, CA 94804	
AGENDA			
1.	INTRODUCTIONS	10:00 am – 10:05 am	(5 Min)
2.	APPROVAL OF MINUTES	10:05 am – 10:10 am	(5 Min)
3.	OSPR UPDATE  Captain Thomas Cullen, Dr. Julie Yamamoto, Dr. Steve Hampton	10:10 am – 10:40 am	(30 Min)
4.	AGENCY BRIEFINGS.  Mr. Jonathan Bishop, California Coastal Commission.  Mr. Timothy Holmes, U.S. Coast Guard.  Ms. Linda Scourtis, BCDC.  Mr. Doug Allen, State Fire Marshal.  Mr. Jordan Stout, NOAA.  Mr. Chris Beckwith, California State Lands Commission.	10:40 am - 11:40 am 10:40 am - 10:50 am 10:50 am - 11:00 am 11:00 am - 11:10 am 11:10 am - 11:20 am 11:20 am - 11:30 am 11:30 am - 11:40 am	(60 Min) (10 Min) (10 Min) (10 Min) (10 Min) (10 Min) (10 Min)
5.	BUDGET UPDATE AND DISCUSSION.  Dr. Steve Hampton, Dr. Julie Yamamoto	11:40 am – 12:00 pm	(20 Min)
LUNCH		12:00 pm – 01:00 pm	(60 Min)
6.	REGULATIONS & LEGISLATIVE UPDATES  Dr. Steve Hampton, OSPR Assistant Deputy Administrator	01:00 pm – 01:10 pm	(10 Min)
7.	2017-2018 TAC BIENNIAL REPORT TO GOVERNOR AND LEGISLATURE Mr. Matt Rezvani, TAC Chairman	01:10 pm – 02:10 pm	(60 Min)
8.	OLD/NEW BUSINESS, NEXT MEETING	02:10 pm – 02:15 pm	(5 Min)
9.	FIELD TRIP TO BREUNER MARSH	02:15 pm – 03:30 pm	(75 Min)

### **ADJOURN**

NOTE: Please contact Elizabeth Vos at (916) 445-9326 if you have any person(s) participating in this meeting who require services for disability related modifications or accommodations.