

California Department of Fish and Wildlife Office of Spill Prevention and Response OIL SPILL TECHNICAL ADVISORY COMMITTEE



1700 K Street, Suite 250 Sacramento, California 95811 Telephone: (916) 445-9338

## **MEETING NOTICE**

DATE:Wednesday, October 03, 2018TIME:9:30 a.m. - 3:10 p.m.LOCATION:Yolo Wildlife Area45211 County Road 32BDavis, CA95618

These facilities are accessible to persons with disabilities. To request reasonable accommodation for a disability, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326 as soon as possible and no later than five (5) business days prior to the meeting.

For persons with a hearing or speech disability, please dial 711 and request to join the California Department of Fish and Wildlife Technical Advisory Committee meeting at 877-402-9753; Meeting Number: 989587.

If a request for an accommodation has been submitted but due to circumstances is no longer needed, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326.

For other information about this meeting, please contact Elizabeth Vos-Widtfeldt at (916) 445-9326.

This notice and agenda can also be found at <u>http://www.wildlife.ca.gov/OSPR/Public-Meetings/Technical-Advisory-Committee</u>

## **OIL SPILL PREVENTION AND RESPONSE**

TECHNICAL ADVISORY COMMITTEE (TAC)

http://www.dfg.ca.gov/ospr/tech\_advis\_comm.asp

Public comments will be accepted for each Agenda item. Five minutes are allowed per commenter per item.

Meeting of Wednesday, October 3, 2018 9:30 a.m. to 3:10 p.m.		Department of Fish and Wildlife Yolo Wildlife Area 45211 County Road 32B Davis, CA 95618
	AGENDA	
1.	INTRODUCTIONS AND WELCOME Captain Thomas Cullen, OSPR Administrator	09:30 am – 10:20 am (40 Min)
BREAK		10:20 am – 10:30 am (10 Min)
2.	APPROVAL OF MINUTES Mr. Stephen Ricks, TAC Chairman	10:30 am – 10:35 am (5 Min)
3.	OSPR 101 OVERVIEW AND CURRENT UPDATES Dr. Steve Hampton, OSPR Assistant Deputy Administrator	10:35 am – 11:45 pm (70 Min)
LUNCH		11:45 pm – 01:00 pm (75 Min)
4.	AGENCY BRIEFINGS. Jonathan Bishop, California Coastal Commission Linda Scourtis, BCDC Jordan Stout, NOAA Chris Beckwith, California State Lands Commission Debra French, CAL Fire Timothy Holmes, U.S. Coast Guard	01:00 pm - 02:00 pm (60 Min) 1:00pm - 1:10pm 1:10pm - 1:20pm 1:20pm - 1:30pm 1:30pm - 1:40pm 1:40pm - 1:50pm 1:50pm - 2:00pm
5.	<ul> <li>2017-2018 TAC BIENNIAL REPORT TO GOVERNOR AND LEGISLATURE Mr. Stephen Ricks, TAC Chairman</li> <li>A. Review 2015-2016 Biennial Report</li> <li>B. Develop Issues and Accomplishments for 2017-2018</li> <li>C. Develop Priority Issues for the TAC in 2019-2020</li> <li>D. Form a Subcommittee to prepare a draft report for the TAC's review</li> </ul>	02:00 pm – 03:00 pm (60 Min)
6.	NEXT MEETING	03:00 pm – 03:10pm (10 Min)
	ADJOURN	

NOTE: Please contact Elizabeth Vos at (916) 445-9326 if you have any person(s) participating in this meeting who require services for disability related modifications or accommodations.